Ballins revisionsbyrå

Stockholms län

Information

591215-XXXX är organisationsnummer för företaget Ballins revisionsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ballins revisionsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Ballins revisionsbyrå finns i.

Ballins revisionsbyrå har varit registrerat sedan 1993-12-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ballins revisionsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Ballins revisionsbyrå är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Ballins revisionsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ballins revisionsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 08-820975 eller genom brev på följande adress:

Revision, rådgivning och konsultation inom företagsekonomi samt privatekonomi.Bokföring och redovisning för kunder som önskar hjälp med detta och redan har revisor eller ej behöver revisor.

Det finns olika personer som har en koppling med Ballins revisionsbyrå och det är Ballin, Monica Elisabeth Linda som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,