F:a B.J Projektledning

Stockholms län

Information

591120-XXXX är organisationsnummer för verksamheten F:a B.J Projektledning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F:a B.J Projektledning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som F:a B.J Projektledning finns i.

F:a B.J Projektledning har varit registrerat sedan 2004-09-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för F:a B.J Projektledning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-13.

F:a B.J Projektledning är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för F:a B.J Projektledning är följande:

Vill ni komma i kontakt med F:a B.J Projektledning så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Projektledning avseende ny- och ombyggnation för detaljhandeln, och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med F:a B.J Projektledning och det är Jansson, Bernt Lennart som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,