P. Lindvall Musik/Data

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och P. Lindvall Musik/Data är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och P. Lindvall Musik/Data är ett av dem. Statusen för P. Lindvall Musik/Data är att Bolaget är aktivt.

P. Lindvall Musik/Data är ett Enskild firma och skapades 1999-08-25. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som P. Lindvall Musik/Data ska trivas.

P. Lindvall Musik/Data är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Dator och nätverksdesign, support och problemlösning. Datorutbildning. Musikartist och ackomapanjetör. Instrumentuthyrning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P. Lindvall Musik/Data är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är P. Lindvall Musik/Data och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med P. Lindvall Musik/Data så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7149418.

.

De som är på något sätt har med P. Lindvall Musik/Data är Lindvall, Jan Peter som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

P. Lindvall Musik/Data har 590207-XXXX som sitt organisationsnummer.