Firma Karin Abrahamsson Öhlin

Stockholms län

Information

Firma Karin Abrahamsson Öhlin är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Firma Karin Abrahamsson Öhlin finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Firma Karin Abrahamsson Öhlin är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Firma Karin Abrahamsson Öhlin som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-12-29. Men sedan 1995-01-01 så har Firma Karin Abrahamsson Öhlin varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Firma Karin Abrahamsson Öhlin så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7587333.

Täby arbetar för att företag som Firma Karin Abrahamsson Öhlin ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Firma Karin Abrahamsson Öhlin. Det finns flera företag i Stockholms län.

Konsultverksamhet i databranschen samt översättar- och utbildningsbranschen, översättningar av program och dokumentation, utbildning i Windows-baserade program, försäljning och förmedling av översättningar samt därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Firma Karin Abrahamsson Öhlin är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Firma Karin Abrahamsson Öhlin och det är följande personer, Abrahamsson Öhlin, Karin Maria som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, Öhlin, Per Gustav som är född 1956 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för Firma Karin Abrahamsson Öhlin är 590122-XXXX.