A.M.D Täby Taxi

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Täby och A.M.D Täby Taxi är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och A.M.D Täby Taxi är ett av dem. Statusen för A.M.D Täby Taxi är att Bolaget är aktivt.

A.M.D Täby Taxi är ett Enskild firma och skapades 2002-01-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som A.M.D Täby Taxi ska trivas.

A.M.D Täby Taxi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-28. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Att driva taxi och transportverksamhet, bilverkstäder, export och import av bilar och reservdelar samt driva bensinstationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A.M.D Täby Taxi är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-28.

Idag är A.M.D Täby Taxi och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med A.M.D Täby Taxi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7325123.

.

De som är på något sätt har med A.M.D Täby Taxi är Alabdal-Mehsen, Dahham som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

A.M.D Täby Taxi har 580601-XXXX som sitt organisationsnummer.