TANDLÄKARPRAKTIKEN ANNA STIERNSPETZ

Stockholms län

Information

580208-XXXX är organisationsnummer för företaget TANDLÄKARPRAKTIKEN ANNA STIERNSPETZ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TANDLÄKARPRAKTIKEN ANNA STIERNSPETZ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som TANDLÄKARPRAKTIKEN ANNA STIERNSPETZ finns i.

TANDLÄKARPRAKTIKEN ANNA STIERNSPETZ har varit registrerat sedan 1987-08-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TANDLÄKARPRAKTIKEN ANNA STIERNSPETZ så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

TANDLÄKARPRAKTIKEN ANNA STIERNSPETZ är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för TANDLÄKARPRAKTIKEN ANNA STIERNSPETZ är följande:

Vill ni komma i kontakt med TANDLÄKARPRAKTIKEN ANNA STIERNSPETZ så kan ni göra det på telefon genom 08-7585236 eller genom brev på följande adress:

Tandläkarpraktik

Det finns olika personer som har en koppling med TANDLÄKARPRAKTIKEN ANNA STIERNSPETZ och det är Stiernspetz, Anna Maria som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,