Firma LGB, Göran Malmestedt

Stockholms län

Information

580102-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Firma LGB, Göran Malmestedt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma LGB, Göran Malmestedt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Firma LGB, Göran Malmestedt finns i.

Firma LGB, Göran Malmestedt har varit registrerat sedan 1998-02-18 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma LGB, Göran Malmestedt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Firma LGB, Göran Malmestedt är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för Firma LGB, Göran Malmestedt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma LGB, Göran Malmestedt så kan ni göra det på telefon genom 08-51235048 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom företagsutveckling främst inom databranschen. Förvaltning av fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma LGB, Göran Malmestedt och det är Malmestedt, Lars Göran Birger som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,