Aktiv Larmpartner Norrort

Stockholms län

Information

570201-XXXX är organisationsnummer för företaget Aktiv Larmpartner Norrort. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiv Larmpartner Norrort är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som Aktiv Larmpartner Norrort finns i.

Aktiv Larmpartner Norrort har varit registrerat sedan 2004-05-06 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiv Larmpartner Norrort så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-15.

Aktiv Larmpartner Norrort är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för Aktiv Larmpartner Norrort är följande:

Vill ni komma i kontakt med Aktiv Larmpartner Norrort så kan ni göra det på telefon genom 070-8901601 eller genom brev på följande adress:

Larm med övervakning till privata hem.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiv Larmpartner Norrort och det är Falk, Mats Göran som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,