J Gson Hantverksservice

Stockholms län

Information

560616-XXXX är organisationsnummer för företaget J Gson Hantverksservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J Gson Hantverksservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som J Gson Hantverksservice finns i.

J Gson Hantverksservice har varit registrerat sedan 2007-02-27 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J Gson Hantverksservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-01.

J Gson Hantverksservice är och det finns flera bolag i Täby som också är .

Firmatecknare för J Gson Hantverksservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med J Gson Hantverksservice så kan ni göra det på telefon genom 070-4935103 eller genom brev på följande adress:

Snickra, bygga, renovera, kakla, läggning.

Det finns olika personer som har en koppling med J Gson Hantverksservice och det är Gustafsson, Jan Ingemar som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,