BR Konsult & Trading

Stockholms län

Information

560428-XXXX är organisationsnummer för verksamheten BR Konsult & Trading. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BR Konsult & Trading är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Täby som är den kommunen som BR Konsult & Trading finns i.

BR Konsult & Trading har varit registrerat sedan 2004-10-04 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för BR Konsult & Trading så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-06.

BR Konsult & Trading är och det finns flera verksamheter i Täby som också är .

Firmatecknare för BR Konsult & Trading är följande:

Vill ni komma i kontakt med BR Konsult & Trading så kan ni göra det på telefon genom 070-6626880 eller genom brev på följande adress:

Konsultation, handel It system.

Det finns olika personer som har en koppling med BR Konsult & Trading och det är Röjhammar, Per Gunnar Bertil som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,