Ventilation och Energiprodukter Sverige AB

Stockholms län

Information

Bolagets verksamhet är att bedriva import och försäljning av värme ventilations och sanitetsprodukter, samt installationshjälp och konstruktionshjälp av dessa samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ventilation och Energiprodukter Sverige AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Ventilation och Energiprodukter Sverige AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2008-01-25 så skapades Ventilation och Energiprodukter Sverige AB och verksamheten är har F-skattsedel Ventilation och Energiprodukter Sverige AB har haft det sedan 2008-02-21.

Ventilation och Energiprodukter Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-02-21

556750-6695 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Ventilation och Energiprodukter Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ventilation och Energiprodukter Sverige AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ventilation och Energiprodukter Sverige AB är Johansson, Sven Robert som är född 1963 och har titeln VD, Johansson, Sven Robert som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Skaredotter Johansson, Ann-C E som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Moberg, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .