AVECEA AB

Stockholms län

Information

AVECEA AB är ett företag som finns i Täby. I AVECEA AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Törnros Palmertz, Agneta Elisabeth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Friberg, Vera som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Marie Cecilia som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lotfi, Arezo Mahdjub Elisabet som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Per Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med AVECEA AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå AVECEA AB på telefon 08-54472170.

Aktiebolaget ska bedriva förskole-, grundskole-, och övrig skolverksamhet samt tillhörande konsultverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är AVECEA AB av bolagstypen Aktiebolag.

AVECEA AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

AVECEA AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-08 och AVECEA AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AVECEA AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Törnros Palmertz, Agneta Elisabeth

AVECEA AB har 556739-8168 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.