Sportsäljarna i Sverige AB

Stockholms län

Information

Sportsäljarna i Sverige AB är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Sportsäljarna i Sverige AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sportsäljarna i Sverige AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-09-20.

Sportsäljarna i Sverige AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-09-10. Men sedan 2007-10-04 så har Sportsäljarna i Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Offergränd 33, 187 67, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sportsäljarna i Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-2042288.

Täby arbetar för att företag som Sportsäljarna i Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sportsäljarna i Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning av idrottslitteratur, böcker, tidningar, konsultverksamhet. Import och export av kläder, teknikutrustning, sportartiklar, leksaker etc.

Firmatecknare för Sportsäljarna i Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sportsäljarna i Sverige AB och det är följande personer, Lindström, Erik Torbjörn Christer som är född 1960 och har titeln VD, Lindström, Erik Torbjörn Christer som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Britta Isolde Elisabets som är född 1936 och har titeln Suppleant, Lind, Ylva Elisabeth som är född 1961 och har titeln Revisor, Ylva Lind Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sportsäljarna i Sverige AB är 556737-3419.