Centerion AB

Stockholms län

Information

Centerion AB är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Centerion AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Centerion AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-08-30.

Centerion AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-08-29. Men sedan 2007-09-06 så har Centerion AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Centerion AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6288395.

Täby arbetar för att verksamheter som Centerion AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Centerion AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet att tillgodose företag och organisationer, på operativ eller strategisk nivå, med resurs- och kompetensstöd inom områdena ekonomistyrning, ledarskap och IT-utveckling.

Firmatecknare för Centerion AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Centerion AB och det är följande personer, Carlsson, Bo Svante som är född 1963 och har titeln VD, Carlsson, Bo Svante som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Tamminen, Tina Carina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hafström, Maria Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisorspoolen Matsson & Co AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Centerion AB är 556736-6710.