Furuskogs Advisors AB

Stockholms län

Information

Furuskogs Advisors AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Furuskogs Advisors AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Furuskogs Advisors AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Furuskogs Advisors AB har haft sedan 2007-08-30. Furuskogs Advisors AB har funnits sedan och 2007-08-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Furuskogs Advisors AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Pinnmov. 4, 187 50, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6621143.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Furuskogs Advisors AB Privat, ej börsnoterat.

Furuskogs Advisors AB har idag 556735-8550 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Furuskogs Advisors AB

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultation och rådgivning avseende försäljningsprocesser, organisationsuppbyggnad, försäljningsstrategi och affärsutveckling och därmed förenlig verksamhet.

I Furuskogs Advisors AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Furuskog, Belinda Victoria Emilia som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Furuskog, Thomas Hugo som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Villén, Ursula Charlotte som är född 1966 och har titeln Suppleant, Linder, Lars Göran som är född 1947 och har titeln Revisor, .