Search Integration Sweden AB

Stockholms län

Information

Search Integration Sweden AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Search Integration Sweden AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Search Integration Sweden AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Search Integration Sweden AB har haft sedan 2008-02-14. Search Integration Sweden AB har funnits sedan och 2008-02-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Search Integration Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Petter Pers v. 12, 263 92, Jonstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6499302.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Search Integration Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Search Integration Sweden AB har idag 556735-5093 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Search Integration Sweden AB

Bolaget skall arbeta med rådgivning och utbildningar inom sökmotorsoptimering samt därmed förenlig verksamhet.

I Search Integration Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Sara Ida Karolina som är född 1978 och har titeln VD, Andersson, Lars-Erik Sivert som är född 1940 och har titeln Vice VD, Andersson, Sara Ida Karolina som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars-Erik Sivert som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Birgitta Yvonne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Grundström, Claes Lennart som är född 1964 och har titeln RevisorBDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .