J.R. Christer Söderberg Consulting & Invest AB

Stockholms län

Information

J.R. Christer Söderberg Consulting & Invest AB är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som J.R. Christer Söderberg Consulting & Invest AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

J.R. Christer Söderberg Consulting & Invest AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-09-27.

J.R. Christer Söderberg Consulting & Invest AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-07-03. Men sedan 2007-09-27 så har J.R. Christer Söderberg Consulting & Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Disav. 75, 187 70, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J.R. Christer Söderberg Consulting & Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6844840.

Täby arbetar för att bolag som J.R. Christer Söderberg Consulting & Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för J.R. Christer Söderberg Consulting & Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva rådgivnings- och managementverksamhet samt sälja konsulttjänster, företrädesvis till den grafiska industrin, samt bedriva handel och förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för J.R. Christer Söderberg Consulting & Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J.R. Christer Söderberg Consulting & Invest AB och det är följande personer, Söderberg, Jan Roland Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Gudrun Agneta Caroline som är född 1955 och har titeln Suppleant, Jonsson, Bo Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för J.R. Christer Söderberg Consulting & Invest AB är 556733-6028.