Alcanzator Consulting AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Alcanzator Consulting AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Alcanzator Consulting AB är ett av dem. Statusen för Alcanzator Consulting AB är att Bolaget är aktivt.

Alcanzator Consulting AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-02. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Alcanzator Consulting AB ska trivas.

Alcanzator Consulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-23. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom management, produkt- och projektledning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alcanzator Consulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-23.

Idag är Alcanzator Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Alcanzator Consulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-41020585.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Alcanzator Consulting AB är Kristoffersson, Karl Arne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristoffersson, Anna Kristina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Alcanzator Consulting AB har 556733-3421 som sitt organisationsnummer.