Lösningsinriktad Pedagogik, SFE AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Lösningsinriktad Pedagogik, SFE AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lösningsinriktad Pedagogik, SFE AB är ett av dem. Statusen för Lösningsinriktad Pedagogik, SFE AB är att Bolaget är aktivt.

Lösningsinriktad Pedagogik, SFE AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-06-29. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lösningsinriktad Pedagogik, SFE AB ska trivas.

Lösningsinriktad Pedagogik, SFE AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva utbildning, handledning inom området lösningsinriktad pedagogik. Författare och översättning samt utgivning och försäljning av böcker inom området.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lösningsinriktad Pedagogik, SFE AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Lösningsinriktad Pedagogik, SFE AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Lösningsinriktad Pedagogik, SFE AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9746666.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Lösningsinriktad Pedagogik, SFE AB är Måhlberg, Kerstin Ulla Margaretha som är född 1950 och har titeln VD, Sjöblom, Maud som är född 1952 och har titeln Vice VD, Måhlberg, Kerstin Ulla Margaretha som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöblom, Maud som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hertz, Lars Jonas som är född 1980 och har titeln Suppleant, Måhlberg, Bengt Yngve som är född 1949 och har titeln SuppleantDellström, Folke Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Lösningsinriktad Pedagogik, SFE AB har 556732-8975 som sitt organisationsnummer.