Havsslingan i Täby AB

Stockholms län

Information

Havsslingan i Täby AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Havsslingan i Täby AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Havsslingan i Täby AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Havsslingan i Täby AB har haft sedan 2007-09-13. Havsslingan i Täby AB har funnits sedan och 2007-09-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Havsslingan i Täby AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Holmes väg 3, 182 02, Danderyd men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-51011107.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Havsslingan i Täby AB Privat, ej börsnoterat.

Havsslingan i Täby AB har idag 556732-6342 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Havsslingan i Täby AB

Bolaget ska bedriva handel med fisk, kött och grönsaker samt därmed förenlig verksamhet.

I Havsslingan i Täby AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Säfstrand, Michael som är född 1958 och har titeln Likvidator, Omerovic, Miralem som är född 1979 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .