Täby Enskilda Studio AB

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter Täby Enskilda Studio AB. Det finns flera verksamheter som liknar Täby Enskilda Studio AB i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Täby Enskilda Studio AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-07-30 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2007-06-21 så har Täby Enskilda Studio AB varit registrerat och sedan 2007-07-30 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Täby Enskilda Studio AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Täby Enskilda Studio AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kemistv. 1, 183 79, Täby. Vi ni istället prata med Täby Enskilda Studio AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva medieproduktion.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Thorzén, Lars Jonas som är född 1976 och har titeln VD, Thorzén, Lars Jonas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Drakenberg, Sten Erik Reinhold som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustavsson Askelöf, Ingrid Agneta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Lisa Helena Katarina som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Hasselström, Ulla Margareta som är född 1952 och har titeln RevisorRevidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Thorzén, Lars Jonas Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Täby Enskilda Studio AB har 556732-3539 som sitt organisationsnummer.