funkeez of sweden AB

Stockholms län

Information

funkeez of sweden AB är ett företag som finns i Täby. I funkeez of sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Oscarsson, Stephanie Carolyn som är född 1968 och har titeln VD, Brand Ahlström, Cecilie Margrete som är född 1974 och har titeln Vice VD, Oscarsson, Stephanie Carolyn som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Brand Ahlström, Cecilie Margrete som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlström, Jan Joakim som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Italiener, Kenneth André som är född 1973 och har titeln SuppleantStrandberg, Linda Lilian som är född 1977 och har titeln Suppleant, Ramstedt, Johan Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorspoolen Matsson & Co Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med funkeez of sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå funkeez of sweden AB på telefon 08-7327700.

Bolaget skall bedriva design, tillverkning och försäljning av barnkläder samt utrustning till barn samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är funkeez of sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

funkeez of sweden AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

funkeez of sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-28 och funkeez of sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för funkeez of sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

funkeez of sweden AB har 556732-1210 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.