Lateus AB

Stockholms län

Information

Lateus AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Lateus AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lateus AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lateus AB har haft sedan 2007-06-14. Lateus AB har funnits sedan och 2007-06-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lateus AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Svanv. 14, 183 77, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2686710.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lateus AB Privat, ej börsnoterat.

Lateus AB har idag 556729-2122 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lateus AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomisk rådgivning och företagsledning, förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Lateus AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergenheim, Hans Erik Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk Bergenheim, Eva Mona Christina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Magnusson, Nils Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisor, Borén, Ulf Anders Göransson som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .