Auto Service i Arninge AB

Stockholms län

Information

556727-6455 är organisationsnummer för verksamheten Auto Service i Arninge AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Auto Service i Arninge AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Auto Service i Arninge AB finns i.

Auto Service i Arninge AB har varit registrerat sedan 2007-04-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Auto Service i Arninge AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-28.

Auto Service i Arninge AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Auto Service i Arninge AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Auto Service i Arninge AB så kan ni göra det på telefon genom 070-9561747 eller genom brev på följande adress:
Tumstocksv. 7 A, 187 66, Täby

Bolaget skall bedriva bilverkstad, handel med bil och Mc-tillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Auto Service i Arninge AB och det är Patras, Vasilios som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Jonna Marita Elisabeth som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sjökvist, Guy Boris Sven som är född 1951 och har titeln Revisor, Guy Sjökvist Revision som är född och har titeln Revisor,