Nino Fysio Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Nino Fysio Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Nino Fysio Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nino Fysio Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nino Fysio Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2007-04-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nino Fysio Aktiebolag ska trivas.

Nino Fysio Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom sjukgymnastik och friskvård. försäljning av produkter och utbildning därav. Bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nino Fysio Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19.

Idag är Nino Fysio Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Nino Fysio Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Nino Fysio Aktiebolag är Norlén, Niklas Albert Olov som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Norlén, Karin Annelie som är född 1972 och har titeln Suppleant, Ballin, Monica Elisabeth Linda som är född 1959 och har titeln Revisor, Ballins Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Nino Fysio Aktiebolag har 556727-5754 som sitt organisationsnummer.