IBISCUS Catering AB

Stockholms län

Information

IBISCUS Catering AB är ett företag som finns i Täby. I IBISCUS Catering AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zahariadis, Nikolaos-Panagiotis som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Zahariadis, Dimitrios som är född 1984 och har titeln Suppleant, Wilander, Ulla Susanne som är född 1969 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med IBISCUS Catering AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå IBISCUS Catering AB på telefon 08-7920500.

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet samt handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är IBISCUS Catering AB av bolagstypen Aktiebolag.

IBISCUS Catering AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

IBISCUS Catering AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-16 och IBISCUS Catering AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för IBISCUS Catering AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

IBISCUS Catering AB har 556724-7845 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.