Euroway Media Business AB

Stockholms län

Information

Euroway Media Business AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Euroway Media Business AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Euroway Media Business AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Euroway Media Business AB har haft sedan 2007-10-25. Euroway Media Business AB har funnits sedan och 2007-10-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Euroway Media Business AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Örnstigen 12, 183 50, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-55925177.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Euroway Media Business AB Privat, ej börsnoterat.

Euroway Media Business AB har idag 556724-7837 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Euroway Media Business AB

Bolaget ska bedriva IT-, webb- och reklamverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Euroway Media Business AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nicolaisen, Alf Christian Fredrik som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredman, Anna Monica Catja som är född 1975 och har titeln Suppleant, Feiff, Percy Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .