Sturkö bomiljö AB

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter Sturkö bomiljö AB. Det finns flera verksamheter som liknar Sturkö bomiljö AB i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2007-02-09 så har Sturkö bomiljö AB varit registrerat. Idag är Sturkö bomiljö AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Sturkö bomiljö AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Puckv. 7, 187 31, Täby. Vi ni istället prata med Sturkö bomiljö AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva fastighets och bostadsförvaltning, inköp och försäljning samt nyproduktion av fastigheter belägna på Sturkö, Karlskrona kommun, kapital- förvaltning och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Kaatari, Anund Jan-Olav som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jonsson, Kent Niklas som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

Sturkö bomiljö AB har 556723-3662 som sitt organisationsnummer.