Sarlon Holding Aktiebolag

Stockholms län

Information

556723-1237 är organisationsnummer för bolaget Sarlon Holding Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sarlon Holding Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Sarlon Holding Aktiebolag finns i.

Sarlon Holding Aktiebolag har varit registrerat sedan 2007-02-07 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sarlon Holding Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sarlon Holding Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sarlon Holding Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sarlon Holding Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall driva förvaltning av dotterbolag och handel med värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sarlon Holding Aktiebolag och det är Haglund, Jan Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Tarja Irmeli som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nöjd, Tomas Lev Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,