Cavagent AB

Stockholms län

Information

Cavagent AB är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Cavagent AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Cavagent AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-02-22.

Cavagent AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-02-06. Men sedan 2007-02-22 så har Cavagent AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cavagent AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2312233.

Täby arbetar för att bolag som Cavagent AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cavagent AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Aktiebolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende affärsutveckling och informationsteknik, utveckling och försäljning av IT-produkter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Cavagent AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hellgren, Karl Thomas Bertil.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cavagent AB och det är följande personer, Hellgren, Karl Thomas Bertil som är född 1961 och har titeln VD, Hellgren, Karl Thomas Bertil som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Christianson, Lars Bo Edvard som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Algotsson, Kenth Roger som är född 1960 och har titeln Suppleant, Renlund, Nils Gustav Micael som är född 1977 och har titeln Suppleant, Norkvist, Anders som är född 1950 och har titeln Revisor.Anders Norkvist Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Cavagent AB är 556722-8928.