Tyg och Trend i Täby AB

Stockholms län

Information

Tyg och Trend i Täby AB är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Tyg och Trend i Täby AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tyg och Trend i Täby AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-05-03.

Tyg och Trend i Täby AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-01-30. Men sedan 2007-05-03 så har Tyg och Trend i Täby AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tumstocksv. 10, 187 66, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tyg och Trend i Täby AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7566928.

Täby arbetar för att verksamheter som Tyg och Trend i Täby AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tyg och Trend i Täby AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av tyger och sytillbehör, sömnadsrelaterade tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tyg och Trend i Täby AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tyg och Trend i Täby AB och det är följande personer, Nyberg, Anna Helena som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg Eklund, Anna Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jean Göran Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Revisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tyg och Trend i Täby AB är 556722-3291.