Avone IT Management AB

Stockholms län

Information

Avone IT Management AB är en verksamhet som finns i Täby. I Avone IT Management AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nee, Thomas Endel Jesper som är född 1963 och har titeln VD, Nee, Thomas Endel Jesper som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Engdahl, Hogne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Schwab, Björn som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Skaugerum, Jan-Elling som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln RevisorRevidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Avone IT Management AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Avone IT Management AB på telefon 073-4433464.

Bolaget skall utöva företagsgruppens gemensamma funktioner som förvaltning, drift, administration, ägande samt därmed förenliga verksamheter. Bolagsgruppens verksamhet är tjänster inom IT-sektorn.

Idag är Avone IT Management AB av bolagstypen Aktiebolag.

Avone IT Management AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Avone IT Management AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-15 och Avone IT Management AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-10.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Avone IT Management AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Nee, Thomas Endel Jesper

Avone IT Management AB har 556720-2923 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.