Pousette Reflex Engineering Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva handel och konsultverksamhet med komplementutrustning till uppvärmningssystem för hus och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pousette Reflex Engineering Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Pousette Reflex Engineering Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2006-12-21 så skapades Pousette Reflex Engineering Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Pousette Reflex Engineering Aktiebolag har haft det sedan 2007-01-11.

Pousette Reflex Engineering Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-11

556718-5045 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är Pousette Reflex Engineering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Pousette Reflex Engineering Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7569710 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pousette Reflex Engineering Aktiebolag är Pousette, Björn Ivar Mauritz som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Pousette, Jeanette Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Norlin, Kerstin Märta Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Kerstin Norlin Revision AB som är född och har titeln Revisor, .