Rodamco Eneby AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska äga och förvalat fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rodamco Eneby AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Rodamco Eneby AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2006-12-14 så skapades Rodamco Eneby AB och företaget är har F-skattsedel Rodamco Eneby AB har haft det sedan 2007-09-13.

Rodamco Eneby AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-13

556717-6788 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Rodamco Eneby AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Rodamco Eneby AB så går det att nå dem via telefon på 08-58623000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Johansson, Lars Rune -Ledeboer, Karel Willem Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rodamco Eneby AB är Johansson, Lars Rune som är född 1952 och har titeln VD, Johansson, Lars Rune som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, jestin, Jean-Marc som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bryggman Löfqvist, Lars-Ove som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ikonen, Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor.