Curdell Consulting AB

Stockholms län

Information

Curdell Consulting AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Curdell Consulting AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Curdell Consulting AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Curdell Consulting AB har haft sedan 2007-01-04. Curdell Consulting AB har funnits sedan och 2007-01-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Curdell Consulting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skördev. 19 C, 183 57, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9929175.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Curdell Consulting AB Privat, ej börsnoterat.

Curdell Consulting AB har idag 556717-4437 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Curdell Consulting AB

Bolaget skall bedriva IT-konsultverksamhet såsom systemut- veckling, fastighetsförvaltning samt tävling med och upp- födning av trav- och galopphästar jämte därmed förenlig verksamhet.

I Curdell Consulting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindell, Curt Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Einarsson, Lars Peter som är född 1967 och har titeln Suppleant, Åsheim, Nils Peter som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor, .