M Plahn & Co AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultation och managementtjänster inom ekonomi och IT, handel med hälso- produkter, äga, hyra ut och förvalta stugor och hyres- samt industrifastigheter samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för M Plahn & Co AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är M Plahn & Co AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2006-12-05 så skapades M Plahn & Co AB och företaget är har F-skattsedel M Plahn & Co AB har haft det sedan 2007-01-11.

M Plahn & Co AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-11

556716-8355 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är M Plahn & Co AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med M Plahn & Co AB så går det att nå dem via telefon på 08-7923322 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom M Plahn & Co AB är Plahn, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Plahn, Anette Barbro som är född 1964 och har titeln Suppleant, Meyer, Lars Anders som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .