Mikalina Promotion AB

Stockholms län

Information

Mikalina Promotion AB är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Mikalina Promotion AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mikalina Promotion AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-01-25.

Mikalina Promotion AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-12-04. Men sedan 2007-01-25 så har Mikalina Promotion AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kolmilegränd 49, 187 43, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mikalina Promotion AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-837246.

Täby arbetar för att bolag som Mikalina Promotion AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mikalina Promotion AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall äga och förvalta aktier och finansiella tillgångar, bedriva förvaltning av uthyrning av fritidshus och båtar, bedriva konsultverksamhet inom teknik och marknadsföring, bedriva foto- grafisk verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mikalina Promotion AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mikalina Promotion AB och det är följande personer, Holm, Odd Torbjörn Björnsson som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Gull-Britt som är född 1935 och har titeln Suppleant, Reiner, Jan Peter som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mikalina Promotion AB är 556716-7647.