Bergodahl Konsult AB

Stockholms län

Information

Bergodahl Konsult AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Bergodahl Konsult AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bergodahl Konsult AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bergodahl Konsult AB har haft sedan 2007-01-18. Bergodahl Konsult AB har funnits sedan och 2007-01-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bergodahl Konsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gyllenstiernas v. 79, 183 56, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-4755343.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bergodahl Konsult AB Privat, ej börsnoterat.

Bergodahl Konsult AB har idag 556716-7563 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bergodahl Konsult AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta aktier och fastigheter, bedriva konsultverksamhet inom ekonomi, administration och marknadsföring samt därmed förenlig verksamhet.

I Bergodahl Konsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergo, Rune som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Nina Karen som är född 1966 och har titeln Suppleant, Reiner, Jan Peter som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .