RW Capitum Svenska AB

Stockholms län

Information

RW Capitum Svenska AB är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som RW Capitum Svenska AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

RW Capitum Svenska AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-12-23.

RW Capitum Svenska AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-12-01. Men sedan 2006-12-23 så har RW Capitum Svenska AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till RUSTHÅLLAREVÄGEN 20, 187 69, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RW Capitum Svenska AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0733-826445.

Täby arbetar för att företag som RW Capitum Svenska AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för RW Capitum Svenska AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva finansiell rådgivning, agera som försäkringsmäklare och fondandelsförmedlare inom EU - område där bolaget innehar tillstånd hos Finansinspektionen för sin verksamhet. Bolaget ska också kunna förvalta kapital, äga och förvalta fastigheter i Sverige och utomlands, samt även utföra andra konsulttjänster inom dokumenthantering, översättning, utbildning och andra immateriella rättigheter.

Firmatecknare för RW Capitum Svenska AB är följande:
Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Wetterström, Ritva Anneli.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RW Capitum Svenska AB och det är följande personer, Wetterström, Ritva Anneli som är född 1950 och har titeln VD, Wetterström, Ritva Anneli som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterström, Carl-Oscar Vilhelm som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterström, Carl-Otto Frans som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterström, Lars Olof Gunnar som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tommy Per Erik som är född 1974 och har titeln Revisor.Hummelkläppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för RW Capitum Svenska AB är 556716-7365.