Helsa Med E AB

Stockholms län

Information

Helsa Med E AB är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Helsa Med E AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Helsa Med E AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-12-14.

Helsa Med E AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-11-30. Men sedan 2006-12-14 så har Helsa Med E AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ungdomsv. 102, 183 65, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Helsa Med E AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Täby arbetar för att verksamheter som Helsa Med E AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Helsa Med E AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva orgnisationsutveckling genom fokusering på ledarskaps- och verksamhetsutveckling på såväl individ som organisationsnivå.

Firmatecknare för Helsa Med E AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Helsa Med E AB och det är följande personer, Sonesson, Pär Folke som är född 1961 och har titeln VD, Sonesson, Pär Folke som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Irene Marita som är född 1960 och har titeln Suppleant, Laurell, Karin Anne-Marie som är född 1951 och har titeln Revisor, Laurell Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Helsa Med E AB är 556716-6573.