Entreprenörsgruppen JKC AB

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter Entreprenörsgruppen JKC AB. Det finns flera bolag som liknar Entreprenörsgruppen JKC AB i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Entreprenörsgruppen JKC AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-12-14 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-11-29 så har Entreprenörsgruppen JKC AB varit registrerat och sedan 2006-12-14 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Entreprenörsgruppen JKC AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Entreprenörsgruppen JKC AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Margaretav. 46 B, 187 74, Täby. Vi ni istället prata med Entreprenörsgruppen JKC AB så kan ni göra det på .

Stimulera utvecklingen av entreprenörskap och nya företag i Sverige. Genom utveckling och försäljning av utbildningsmaterial och utbildning, event och marknadsaktiviteter, nätverk och riskkapital samt stödja utvecklingen av befintliga och nya företag.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Carlstedt, Johan Knut Christer som är född 1966 och har titeln VD, Carlstedt, Johan Knut Christer som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Öckert, Karin Margareta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Mattsson, Karl Stefan som är född 1954 och har titeln Revisor, Revaco Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Entreprenörsgruppen JKC AB har 556716-5773 som sitt organisationsnummer.