Vännernas Krog i Täby C AB

Stockholms län

Information

Vännernas Krog i Täby C AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Vännernas Krog i Täby C AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vännernas Krog i Täby C AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Vännernas Krog i Täby C AB har haft sedan 2007-02-15. Vännernas Krog i Täby C AB har funnits sedan och 2007-03-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Vännernas Krog i Täby C AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ströget 208, 183 34, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6380622.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Vännernas Krog i Täby C AB Privat, ej börsnoterat.

Vännernas Krog i Täby C AB har idag 556715-8067 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Vännernas Krog i Täby C AB

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Vännernas Krog i Täby C AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Yang, Guanhong Helena som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Chen, Xu som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ramstedt, Johan Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorspoolen Matsson & Co AB som är född och har titeln Revisor, .