Mera Mål AB

Stockholms län

Information

Mera Mål AB är en verksamhet som finns i Täby. I Mera Mål AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wallström, Hans Ola Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallström, Anette Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Daae, Carl Thomas som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mera Mål AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mera Mål AB på telefon 08-7583669.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och utbildning inom affärsutveckling och organisation, rådgivning och försäljning av hälsorelaterade produkter, annonsförsäljning, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mera Mål AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mera Mål AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mera Mål AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-01-18 och Mera Mål AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-01-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mera Mål AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Mera Mål AB har 556714-9116 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.