Denint AB

Stockholms län

Information

Denint AB är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Denint AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Denint AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-11-09.

Denint AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-11-01. Men sedan 2006-11-09 så har Denint AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Neptunv. 10, 187 36, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Denint AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7500475.

Täby arbetar för att verksamheter som Denint AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Denint AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom ekonomi management, produktlansering inom dental och handel med klockor, äga och förvalta fast och lös egendom, handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Denint AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Denint AB och det är följande personer, Klasmark, Lars Krister som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Klasmark, Zarah Helena som är född 1956 och har titeln Suppleant, Hammare, Martin som är född 1965 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Denint AB är 556714-3713.