Ulf Bergenudd Consulting AB

Stockholms län

Information

Ulf Bergenudd Consulting AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Ulf Bergenudd Consulting AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ulf Bergenudd Consulting AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ulf Bergenudd Consulting AB har haft sedan 2006-12-14. Ulf Bergenudd Consulting AB har funnits sedan och 2006-12-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ulf Bergenudd Consulting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Centralv. 3, 183 57, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6764764.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ulf Bergenudd Consulting AB Privat, ej börsnoterat.

Ulf Bergenudd Consulting AB har idag 556714-0230 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ulf Bergenudd Consulting AB

Bolaget skall bedriva konsulting inom företagsutveckling och därmed förenlig verksamhet samt investeringsverksamhet i utvecklingsbolag och därmed förenlig verksamhet.

I Ulf Bergenudd Consulting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergenudd, Ulf Johan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergenudd, Ulla Christina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Zettergren, Björn Patrik som är född 1959 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .