Stockholm HostingIT AB

Stockholms län

Information

556713-5248 är organisationsnummer för bolaget Stockholm HostingIT AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stockholm HostingIT AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Stockholm HostingIT AB finns i.

Stockholm HostingIT AB har varit registrerat sedan 2006-10-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stockholm HostingIT AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-07.

Stockholm HostingIT AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stockholm HostingIT AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Stockholm HostingIT AB så kan ni göra det på telefon genom 073-5038133 eller genom brev på följande adress:
Åkerbyv. 142, 187 37, Täby

Bolaget ska bedriva försäljning av fjärrskrivbord samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även köpa och sälja värdepapper samt äga fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Stockholm HostingIT AB och det är Karlsson, Pelle Ingemar som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Charko Karlsson, Monika som är född 1973 och har titeln Suppleant, Olsson, Tord Arne Ragnar som är född 1957 och har titeln Revisor, Revision Tord Olsson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,