ML's Styling AB

Stockholms län

Information

ML's Styling AB är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som ML's Styling AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ML's Styling AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-10-18.

ML's Styling AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-10-20. Men sedan 2007-10-18 så har ML's Styling AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lavettgränd 10, 187 68, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ML's Styling AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6257310.

Täby arbetar för att verksamheter som ML's Styling AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ML's Styling AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom hårvård och skönhetsvård samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ML's Styling AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ML's Styling AB och det är följande personer, Tonnesen Persson, Marie-Louise C som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ralf Benny som är född 1959 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Jonny som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ML's Styling AB är 556713-4803.