Innu-Science Scandinavia AB

Stockholms län

Information

Innu-Science Scandinavia AB är ett bolag som finns i Täby. I Innu-Science Scandinavia AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundberg, Ulrika Johanna som är född 1978 och har titeln Extern firmatecknare, Åhlander, Anders Joachim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Atling, Staffan Gunnar som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Niklas Wilhelm som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Bark, Johan Bernhard som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorKarlsson, Hans Mattias som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Innu-Science Scandinavia AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Innu-Science Scandinavia AB på telefon 08-54088900.

Bolaget ska bedriva utveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av produkter för rengöring, golvvård och personlig hygien. Utbildning och rådgivning i frågor som anknyter till produkternas användning.

Idag är Innu-Science Scandinavia AB av bolagstypen Aktiebolag.

Innu-Science Scandinavia AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Innu-Science Scandinavia AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-20 och Innu-Science Scandinavia AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Innu-Science Scandinavia AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -externa firmatecknaren

Innu-Science Scandinavia AB har 556713-0231 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.