BE Eurotrade Sverige AB

Stockholms län

Information

BE Eurotrade Sverige AB är ett bolag som finns i Täby. I BE Eurotrade Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekström, Björn som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Constanze som är född 1964 och har titeln Suppleant, Åström, Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Peter Åström AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BE Eurotrade Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BE Eurotrade Sverige AB på telefon 076-8868000.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva olika försäljningsuppdrag. Företrädesvis med parti och detaljhandel med daglivaror inom hus, husgeråd och textilprodukter. Även andra konsultuppdrag med inriktning på försäljning samt förvalta värdepapper. Bedriva import med varor enligt ovan nämnda samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Idag är BE Eurotrade Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

BE Eurotrade Sverige AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BE Eurotrade Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-26 och BE Eurotrade Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BE Eurotrade Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

BE Eurotrade Sverige AB har 556712-1065 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.