Mattias Hjärpe Bygg AB

Stockholms län

Information

Utöva konsultationer,entreprenader,bedriva agentrörelse och handel med lös egendom inom byggnadsbranchen och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mattias Hjärpe Bygg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Mattias Hjärpe Bygg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 2006-09-13 så skapades Mattias Hjärpe Bygg AB och bolaget är har F-skattsedel Mattias Hjärpe Bygg AB har haft det sedan 2006-11-09.

Mattias Hjärpe Bygg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-09

556710-7809 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är Mattias Hjärpe Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Mattias Hjärpe Bygg AB så går det att nå dem via telefon på 070-8693238 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mattias Hjärpe Bygg AB är Hjärpe, Mattias som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjärpe, Sofia Kristina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Tyrell, Marit Oddveig som är född 1945 och har titeln Revisor, Add & Subtract AB som är född och har titeln Revisor, .